Reisvoorwaarden en -garanties

Het is essentieel dat u zich, vóór het boeken van uw vakantie, goed laat informeren over de reisvoorwaarden van de betreffende organisatie. Wij raden aan om na te gaan of de reisorganisatie een reisgarantie biedt, zoals bijvoorbeeld door de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR), Stichting Take Over Reisgarantie (STO), of Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO).

Lidmaatschap Brancheorganisaties

Daarnaast is het verstandig te controleren of de reisorganisatie is aangesloten bij een erkende brancheorganisatie, zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR), of Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV).

Aansprakelijkheid

MEE Vakantiewijzer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit uw gebruik van de informatie op onze website of uit de deelname aan een vakantie geboekt via een door ons vermelde organisatie.

Eigen Verantwoordelijkheid

Het gebruik van de informatie op onze website en het boeken van reizen via de vermelde organisaties is volledig op eigen risico. Wij adviseren u om alle belangrijke details te controleren voordat u een reis boekt.