Goedkope vakanties


 

 

Logeerplezier, Stichting (Gelderland)

Harremaatweg 26 | 3781 NJ Voorthuizen

T 06 17 78 49 18

E info@logeerplezier.nl

W www.logeerplezier.nl

Stichting Logeerplezier heeft twee volledig aangepaste vakantiehuisjes, o.a. geschikt voor gezinnen, op vakantiepark Ackersate in Voorthuizen met aangepaste speeltuin en zwembad. Daarnaast verzorgt de stichting logeerweekenden voor kinderen tot 18 jaar met 2-op-2 begeleiding.

 

Lucai, Stichting

Klantstraat 4 A | 5403 PD Uden

T 0413 27 09 80

E info@lucai.nl

W www.lucai.nl

Stichting Lucai organiseert met regelmaat voor ernstig zieke tieners (13 t/m 18 jaar) en hun gezin een compleet verzorgde en kosteloze vakantieweek. De financiën voor deze vakantieweken wordt opgebracht door donaties en jaarlijkse sportreizen naar de Mont Ventoux of naar de Passo dello Stelvio, waarbij de sporters sponsorgeld opbrengen.

 

Markelo Zorg Vakantie (Gelderland)

Smitjan 10 | 7475 DK Markelo

T 06 53 79 82 63

E info@markelozorg.nl

W www.vakantie.markelozorg.nl

Markelo Zorg organiseert vakantieweekenden in Borculo voor volwassenen met ASS of milde psychische problematiek. Er is basisstructuur op de dag en een dagprogramma aanwezig waar aan deelgenomen kan worden. Deelnemers zijn vrij om ook op eigen initiatief activiteiten te ondernemen. Het is een low budget vakantie.

 

Putten, Chalet Project (Gelderland)

Oude Prinsenweg 1 | 3881 PJ Putten

T 0341 35 65 11

E info@chaletproject.nl

W www.chaletproject.nl

Het Chaletproject heeft op het park Putterheijde op de Veluwe twee aangepaste chalets staan, die geheel rolstoeltoegankelijk zijn. Ze zijn geschikt als vakantieverblijf voor mensen met een beperking en hun familie of, in tweede instantie, voor mensen met een smalle beurs. Maximaal vier personen. De chalets zijn eigendom van twee PKN-kerken en ze worden door vrijwilligers en diakenen onderhouden.

 

Tante Lenie, Stichting

Bargapark 65 | 5854 HD Nieuw Bergen

T 0485 21 23 25

E tantelenie@stichtingtantelenie.nl

W www.stichtingtantelenie.nl

Biedt gezinnen in Nederland, met een kind van 4 t/m 16 jaar, dat ernstig of langdurig ziek is, als gevolg van een ongeval, of een chronische of levensbedreigende ziekte heeft een gratis verwenvakantie aan samen met een aantal andere gezinnen.

 

Uitmetkorting.nl  Bespaarwijzers voor mensen met een beperking

Atoomweg 50 | 3542 AB Utrecht

T +31 (0)30 82 009 89

E redactie@uitmetkorting.nl

W www.uitmetkorting.nl/informatie

Uitmetkorting.nl is een website met tips over hoe en waar je uit kan gaan met korting. Naast pagina's over gratis dagjes uit in Flevoland en lowbudget wintersport zijn er ook pagina's gericht op mensen met een beperking.

 

De Vakantiebank, Stichting

Postbus 11121 | 9700 CC Groningen

W www.devakantiebank.nl

Biedt gratis vakanties aan mensen en gezinnen met een laag inkomen, die door individuele problemen al een lange tijd niet op vakantie zijn geweest. Cliënten kunnen zich aanmelden op de website via een aanvraagformulier. Wanneer iemand aan de voorwaarden voldoet en er een passende vakantie beschikbaar is, krijgt de persoon in kwestie per post bericht.

 

Villa Pardoes (Noord-Brabant)

Postbus 133 | 5170 AC Kaatsheuvel

T 0416 38 72 22

E info@villapardoes.nl

W www.villapardoes.nl

Vakantieverblijf bij De Efteling voor kinderen van 4 t/m 12 jaar met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte die samen met hun ouders, opa en oma, broertjes en zusjes een gratis vakantieweek krijgen aangeboden.

 

Vincentiusvereniging Vakantieweken

Emmaplein 15 | 5211 VZ Den Bosch

T 070 380 00 11

E secretariaat@vincentiusvereniging.nl

W www.vincentiusvereniging.nl

Een vakantieweek in stacaravans en familiecampings in Nederland tegen sterk gereduceerde prijs, voor mensen met weinig financiële middelen. Behalve het caravanproject worden er ook andere manieren van goedkope vakantie georganiseerd door de plaatselijke Vincentiusverenigingen. Kinderzomerkampen worden georganiseerd vanuit plaatselijke groepen in Den Haag, Nijmegen en Rotterdam, voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

 

Weekje Weg, Stichting

't Frusselt 30 | 8076 RE Vierhouten

T 0577 41 15 56

E info@stichtingweekjeweg.nl

W www.stichtingweekjeweg.nl

Stichting Weekje Weg is een fonds voor sociale vakanties van de Paasheuvelgroep. De stichting biedt bungalows, huurcaravans en andere accommodaties aan voor (eenouder)gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Aanmelden kan alleen via de regioconsulent van uw gemeente.